Eindelijk weer een evenement!

Zo eens even denken, wanneer was ook alweer het laatste event waar ik heen ben geweest? Als ik zo even terugblader op onze blog dan zie ik dat dit alweer eind 2019 is geweest. Uiteraard vanwege dat lastige virus dat de wereld rondgaat. Hoe leuk is het dan, dat we een uitnodiging in de mailbox ontvingen voor een online event? En wel eentje van 999 Games! Op het moment dat ik het bericht kreeg van Silvy dat er een plekje voor ons vrij was, wist ik niet hoe snel ik “ja” moest zeggen!

“Silvy, hij wist nog wie we waren!”

Een klein beetje gênant om toe te geven, maar ik ga het toch doen. Ik ben er namelijk een beetje ondersteboven van. Tijdens het event mocht ik mijzelf voorstellen en Bert van 999 Games herkende mij (en mijn hoogblonde vriendin, Silvy) nog van het EK Catan op het spellenspektakel in Utrecht, waar we deze leuke en enthousiaste man al eens mochten ontmoeten. Ik was zo flabbergasted dat hij ons nog herinnerde, dat ik gelijk Silvy heb bericht om dit te vertellen. Ik was duidelijk net iets te enthousiast.

Het online event

Het grootste gedeelte van het evenement draaide om spellen voor kinderen en onderweg, waarbij verschillende demonstraties werden gegeven. Er was een leuke afwisseling tussen nieuwere spellen en gouwe ouwen. Zo hebben we Keer op Keer en Clever gespeeld. Twee mega leuke dobbelspellen waarbij je eigenlijk de gehele tijd bezig bent. Dus ook tijdens de beurt van je tegenstander! We hebben ook, zoals al gezegd, opnieuw kennis gemaakt met oude bekenden. En als ik zeg oud, bedoel ik oud. Ik ben letterlijk opgegroeid met het geluid van de Halli Galli bel en m’n moeder is er denk ik wat gekker van geworden. 😉 Daarnaast werden we eraan herinnerd dat sommige spellen (zoals Regenwormen) ook als Tiny Tins verkocht worden. Dit zijn superkleine versies van een spel die je zo in je broekzak mee kan nemen. Zo heb je altijd een leuk spelletje bij voor onderweg of bijvoorbeeld voor in de kroeg. Het spel wat mij het meest heeft verbaasd wat toch echt wel Vlotte Geesten. Het concept is heel simpel maar de uitvoering is zo leuk. Ik zie mij en mijn vrienden dit al helemaal spelen op het terras!

Hartstikke persoonlijk

Wat dit online event bijzonder maakte, was het feit dat het zo interactief was. Dat is zó veel leuker dan dat je gewoon alleen naar een presentatie zit te kijken. Bert en Co hebben echt de tijd genomen om iedereen even aan het woord te laten en om ons wat te leren kennen. Dit maakt het hartstikke persoonlijk en dat vind ik uiteraard helemaal leuk! Dit zegt ook heel erg veel over Bert en de marketing van 999 Games in positieve zin. Het was echt een superleuke ervaring en ik kan niet wachten op het volgende (online) event van 999 Games!