Emoji Rebus

De Emoji Rebus Quiz is een razend populair spel voor je smartphone. Wellicht heb je het op Facebook weleens voorbij zien komen, nadat jouw vrienden om oplossingen vroegen. Of je speelt het natuurlijk zelf al!

emoji-650x981

Wat is Emoji Rebus?

Emoji is een gratis spelletje van Gecko Apps. Het is een spel wat je op je smartphone kan installeren en spelen, op zowel Android als op iOS (iPhone). Bij het spel moet je woorden raden, de enige tips die je krijgt zijn een paar Emoji’s en letters waar je het woord mee kan vormen. De Emoji’s moeten uitbeelden welk wordt er bedoeld wordt.

Emoji Rebus categorieën

Het spel kent de volgende categorieën waarin de woorden geraden moeten worden: Gebeurtenissen, Voorwerpen, Eten en Drinken, Films, Beroepen, Films, Gebouwen, Landen, Karakters, Maanden, Merken, Muziek, Natuur, Personen, Plaatsen, Plekken, Series, Spellen, Sport, Uitdrukkingen en Overige.

Alle Nederlandse antwoorden

In de onderstaande filmpjes staan alle antwoorden, gesorteerd op level. De filmpjes zijn afkomstig van HoeDoeJe.

Antwoorden vraag 1 – 100

Antwoorden vraag 101 – 200

Antwoorden vraag 201 – 300

Antwoorden vraag 301 – 400

Antwoorden vraag 401 – 500

Antwoorden vraag 501 – 600

Antwoorden vraag 601 – 700

Mocht je de antwoorden in de filmpjes niet handig vinden, dan kun je hier een andere lijst vinden met de Emoji Rebus antwoorden.

Vragen over Emoji Rebus?

Heb je vragen over dit spel? Stel ze hieronder bij de reacties! Andere spelers kunnen je vraag wellicht beantwoorden. Discussieer mee!