Ik ging eten bij Het Raedthuys

“Ik kom graag bij Het Raedthuys omdat er in het restaurant een fijne en gezellige sfeer hangt. Of dat komt door de warme inrichting of door het vriendelijke personeel dat durf ik niet te zeggen, maar je voelt je in het restaurant echt meteen thuis.

En ook vanavond geniet ik van de uitstraling van het restaurant en de muziek die niet te hard op de achtergrond wordt gespeeld. Het voorgerecht wat ik eet, ziet eruit als een kunstwerkje: een huisgemaakt taartje van krab en Hollandse garnaaltjes. Ik wil bijna aanvallen, maar ik besef dat ik eerst een foto moet maken. Ik ben hier immers met een doel! Het blijkt een goede start van mijn 3-gangen diner te zijn, want het taartje is verrukkelijk.”

‘Silvy ging eten bij’ is mijn rubriek in De Halsterse Krant & De Zuidwestkrant. In deze rubriek ga ik langs zo veel mogelijke regionale restaurants om daar zowel het eten als de sfeer te proeven. Mijn volledige ervaring bij Het Raedthuys in Hoogerheide lees je op halsterse-zuidwestkrant.nl.