Genové Dermatologics

Ik krijg waarschijnlijk op mijn kop van heel veel schoonheidsspecialisten nu (waaronder Tjitske), maar ik gebruik nauwelijks verzorgingsproducten voor mijn gezicht. Dat betekent natuurlijk niet dat ik mijn gezicht nooit reinig, want ik was mijn gezicht wel altijd onder de douche. Maar dagcrème, nachtcrème, lotion, gezichtsscrub, maskertjes.. ik ben er allemaal een beetje te lui voor. Ik heb ook nooit het gevoel gehad dat ik het nodig had, aangezien ik niet heel vaak last heb van puistjes. Maar ik besloot mijn luiheid eens opzij te zetten en te kijken wat zulke producten eigenlijk doen voor mijn huid.

genove-0834kopieDe producten die ik heb gebruikt komen van het merk Genové Dermatologics. Zo heb ik van dit merk wat ik nog niet kende maskertjes gebruikt, een reinigingslotion en een scrub. Helaas heb ik van dit merk geen hydraterende (dag)crème.

Het was voor mij een heel gedoe om mijn avondroutine om te gooien en ik moet ook eerlijk bekennen dat ik soms echt geen zin had om de producten te gebruiken. Maar meestal hield ik me er wel aan! Scheelt wel tijd onder de douche overigens, want nu hoef ik mijn gezicht niet meer uitgebreid te wassen, omdat ik dit sowieso iedere avond al doe met de reinigingslotion die echt super goed z’n werk doet. Scrubben doe ik onder de douche. Door het gebruik van deze twee producten merk ik eigenlijk wel veel verschil: Mijn huid voelt over het algemeen minder vies aan en lijkt wat zuiverder te zijn.

De maskertjes zijn ook heel fijn! Sowieso is een avondje me-time met een maskertje heel fijn. Het masker zelf is een soortvan gel die je op je gezicht smeert en zodra het droog is kun je het masker zo van je gezicht peelen. Mijn gezicht voelt na het masker ongelooflijk zacht aan, daaruit kan ik wel concluderen dat het mijn gezicht een goede hydraterende boost geeft.

Jep, voor iemand die een beetje anti-gezichtsverzorgingsproducten (lees: lui) is, moet ik toch stiekem toegeven dat zulke producten mijn huid wel goed doen. Ik ben positief verrast door de werking ervan en ik zal in de toekomst dit soort producten vaker gaan gebruiken! Deze producten van Genové kun je bestellen op 4Labs.nl.

Als je tijdens het bestellen pinkgraphics invoert als kortingscode, ontvang je 20% korting op je gehele bestelling, geldig voor elk product uit het gehele assortiment. De kortingscode is geldig tot en met 14 november 2015