Gepersonaliseerde sterrenkaart

Sinds onze nieuwe bank binnen is, stoor ik me aan de ietwat lege muren in de woonkamer. Yes, we wonen er al langer dan een half jaar en de muren in de woonkamer zijn hier en daar nog pijnlijk leeg. Het uitzoeken van de perfecte wanddecoratie vind ik gewoon heel moeilijk, want er is zo veel keuze. Wil ik een schilderij aan de muur, een mooie grote klok of een foto op hout? Het liefste zou ik iets unieks aan de muur willen, iets wat niet veel mensen hebben. Maar wel iets met een betekenis.

Iets unieks

Tijdens mijn zoektocht naar de perfecte wanddecoratie stuitte ik op BesteCanvas.nl waar ik iets heel bijzonders in het assortiment heb gevonden, namelijk een gepersonaliseerde sterrenkaart. Dit is een kaart waar de sterrenhemel wordt getoond op een bepaalde locatie in de wereld tijdens jouw gekozen datum en tijdstip. En dit is exact wat ik wilde: iets unieks, bijzonders én met betekenis.

Je eigen gepersonaliseerde sterrenkaart maken is ontzettend gemakkelijk. Je hoeft alleen maar je eigen speciale datum, eventueel tijdstip en locatie in te vullen. Je kunt nog een extra tekst toevoegen, wat ik zelf niet heb gedaan omdat ik het geheel zo clean mogelijk wilde houden. Daarnaast kun je de achtergrondkleur wijzigen naar een kleur naar keuze, een lijst uitkiezen en natuurlijk het formaat

Steenbergen

Ik ben zelf voor een middernachtblauwe achtergrond gegaan – deze kleur komt erg veel terug in mijn woonkamer. Ook koos ik voor een zwarte lijst en een afmeting van 60 x 80 centimeter. De datum waarvoor ik heb gekozen is de dag waarop mijn vriend mij na een lunch in Steenbergen vroeg of ik zijn vriendinnetje wilde zijn (zo schattig!).

Op naar het eindresultaat!


Het eindresultaat

Het duurde wel eventjes voordat hij binnen was, maar ik ben ongelooflijk blij met hoe hij eruit is gekomen. Het geheel zat onwijs goed verpakt en is daardoor geheel schadeloos aangekomen. De gepersonaliseerde sterrenkaart is nu echt het pronkstukje in onze woonkamer. De kwaliteit is ook nog eens verrassend goed, de print van het sterrenstelsel is erg scherp. Wat ook een groot pluspunt is: hij is makkelijk schoon te maken. Na het ophangen zag ik dat mijn vingerafdrukken er op stonden en dat is natuurlijk niet zo mooi. Ik heb met een doek en een klein beetje schoonmaakmiddel de vetvlekjes gemakkelijk kunnen wegpoetsen, zonder dat de print beschadigde. Erg fijn om te weten dat ‘ie ook goed te reinigen is. Al met al ben ik dus heel erg blij met dit product!

Met de speciale kortingscode PINKCANVAS15 krijgen mijn lezers maar liefst 15% korting op een canvas naar keuze! Dus, mocht je nog iets leuks zoeken voor aan je muur, is dit hét moment om iets te bestellen!