Handgemaakte geurkaarsen en waxmelts van Beyond Stories

Het is eindelijk zo ver: Silvy is ontwaakt uit haar winterslaap (aka de zoveelste ‘blog break’). Yes, ik dacht eigenlijk ook niet meer dat het zou gebeuren, maar voor het volgende nieuws kruip ik graag weer even achter mijn toetsenbord. Ik wil jullie namelijk allemaal vertellen hoe trots ik ben op mijn lieve vriendinnetje Lieke, want ze heeft in december haar eigen webshop met eigen productlijn gelanceerd! Hoe vet is dat?

Testproducten

Het was de zomer van 2020 dat Lieke en ik – op anderhalve meter afstand – genoten van een glaasje fris in haar achtertuin, toen ze me vertelde dat ze het eindelijk ging doen. Dat ze hetgeen gaat realiseren wat al jaren in haar hoofd zit: het beginnen van een eigen webshop. Vol trots liet ze me de eerste concepten zien en eerlijk: ik was hyped. Ten eerste omdat ik het zo tof vind dat ze eindelijk haar droom aan het realiseren is. Ten tweede omdat het concept zo leuk en uniek is, dat ik me niet voor kon stellen dat dit niet aan zo slaan. Lieke overhandigde mij een doosje waarin de eerste testproducten zaten. Deze kon ik alvast uitproberen.

Het eerste wat ik thuis deed, was de heerlijke test-waxmelts in mijn waxbrander leggen. En misschien denk je nu, ‘wat is er speciaal aan waxmelts?’ – maar echt, stay tuned, want het is echt geweldig.

Wat ruikt dit ongelooflijk lekker. Ik kocht mijn waxmelts normaal bij de Intratuin, maar dit is echt next-level lekker. Moet je nagaan, dit was nog niet eens het officiële product, dit kon alleen maar beter worden! Ik denk dat het inmiddels tijd is om jullie te vertellen wat het concept van Beyond Stories nou inhoudt en wat deze producten nou zo speciaal maakt.

Beyond Stories

Sluit je ogen. Je bevindt je in het kasteel van ‘het beest’ uit Belle en het beest. Je bent op onderzoek uit. Je mag er absoluut niet heen en dat maakt het des te spannender: de verboden afdeling. Voorzichtig betreed je de ‘forbidden west wing’ in het kasteel. De geur van rode rozen en citroen komt je tegemoet. Als je nu maar niet betrapt wordt..Je opent je ogen weer. Je zit met een dekentje op de bank en op tafel staat een waxbrander met een gesmolten waxmelt in de geur “Forbidden West Wing” van Beyond Stories.

Een week later vind je het tijd om een kaarsje aan te steken. Je pakt “Through the Lost Woods” van Beyond Stories erbij en steekt de houten lont aan. Het knisperende effect laat je ontspannen tot er opeens iemand voor je staat met een zwaard. “It’s dangerous to go alone” wordt er tegen je gezegd terwijl het zwaard aan je wordt overhandigd. Je neemt het zwaard aan en vol goede moed begin je je avontuur. De buitenlucht is heerlijk en de sterke geur van het bos maakt je rustig. Je bevindt je in The Lost Woods, maar bang om te verdwalen ben je niet.

Vat je ‘m al? De waxmelts en geurkaarsen van Beyond Stories zijn de geuren uit jouw favoriete boeken, films of games. Hoe gaaf!

Feestje

Het is 14 december en ik ontvang een berichtje van Lieke dat haar webshop Beyondstories.nl eindelijk live is. Vol trots bekijk ik haar website, assortiment en ik besluit mijn favoriete items in het winkelmandje te doen en via iDeal te betalen. Een paar dagen later is het pakketje binnen. Het is echt een feestje om de boel uit te pakken. Alles is met zorg verpakt en er zit zelfs een free sample bij met een handgeschreven kaartje! Super leuk, handgeschreven kaartjes maken de ervaring nog een stukje specialer.

Uiteraard bestelde ik roze (!) waxmelts in de geur Wizarding Sweet Shop – misschien wel de zoetste geur uit het assortiment op dat moment. Daarnaast ging ik voor een kaars (Scrooge’s Nephew’s Christmas Party) + een doosje waxmelts (Discovering Christmas Town) uit de kerstcollectie. De winterse kerstgeuren en het knisperende effect van de houten lont, hebben de feestdagen net dat beetje extra sfeer gegeven. De geuren zijn heerlijk en ze blijven lekker lang hangen. Wanneer we iemand op bezoek krijgen, krijgen we vaak een compliment over dat ons huis zo lekker ruikt. Dat is nog eens leuk om te horen!

Milieuvriendelijk en vegan

Alle waxmelts en kaarsen zijn met liefde handgemaakt. Hierdoor wordt de kwaliteit optimaal gewaarborgd. De producten zijn gemaakt van sojawas. Dit maakt het milieuvriendelijk, vegan en dierproefvrij. De grote kaarsen hebben ongeveer 40 branduren en de kleinere kaarsen 25 branduren. Beyond Stories speelt het mooi in op de tijd van het jaar en heeft ook vaak seizoensspecials in haar webshop staan. Zo is, speciaal voor Valentijnsdag, “Love Letters from Lara Jean” aan het assortiment toegevoegd. Deze kaars is gebaseerd op de populaire “To All the Boys”-films op Netflix.

Ik ben niet alleen trots op Lieke, maar ook echt oprecht fan van Beyond Stories. Geef haar producten een kans en waan je in je favoriete boek, film of game. Het is het echt waard!