Heroes Dutch Comic Con Prepost

Louder than loud

Het is weer zover. Een van mijn favoriete evenementen van het jaar vind dit weekend plaats! Ik heb zoveel fantastische herinneringen aan deze conventie. Het heeft ervoor gezorgd dat ik mijn inmiddels beste vriend heb leren kennen, het heeft mijn liefde voor comics vergroot en mijn liefde voor cosplay aangewakkerd. Want wat is het fantastisch om zoveel mensen samen te zien komen om een weekend lekker ongeremd gek te kunnen doen en te kunnen zijn wie je wilt. Dat wil toch iedereen!?

Alles kan hier. Dus kom verkleed als je favoriet personage uit een film, comic of misschien wel boek. Kijk je ogen uit tijdens de cosplay catwalk waarin je de kostuums van anderen kunt bewonderen, ga op de foto met acteurs als Lana Parrilla (Once Upon A Time), Daniel Gillies (The Originals) of haal een handtekening van de stem van Mario zelf! Want ook stemacteur Charles Martinet is van de partij. Net als schrijver Paul van Loon, misschien staat de Griezelbus er misschien ook wel weer!

Wat ik persoonlijk ook altijd leuk vind zijn alle leuke winkeltjes die de gekste merch verkopen. Van retro games tot D&D dobbelstenen en van comics tot katana’s, sierraden en japans eten je kunt het zo gek niet benoemen.

Misschien scoor je trouwens wel een date tijdens de speeddates van De Love Dokter. Gegarandeerd een gesprekspartner met dezelfde geeky interesses!

Dus koop nog snel je tickets zolang ze er nog zijn. Ik ben er in ieder geval zeker weer bij! Tot op DCC!