Al meer dan 3 jaar heb ik mijn rijbewijs, maar ik heb helaas nooit een eigen autootje gehad. Vond het altijd zonde van mijn geld, toen ik mijn rijbewijs haalde had ik nog studenten OV. En ook nu heb ik nog niet echt een auto nodig. En waarschijnlijk zal mijn eerste auto een goedkoop tweedehandsje worden, en niet een van de auto’s op mijn wishlist. Maar toch vind ik het leuk om mijn smaak in auto’s met jullie te delen!

fiat500-3278439

Bron
Fiat 500. Op nummer één deze prachtige Fiat 500. Ik vind deze echt zo gaaf, eigenlijk moeten er nog wimpers bij (aan de voorkant, koplampen) en dan is hij helemaal af. In het parelmoer wit is hij ook heel mooi, maar roze vind ik hem het gaafst. Ik had ‘m voor mijn verjaardag gevraagd, maar ik heb hem helaas niet gekregen haha!

PINK_mini_cooper_Part_DOS_by_rockchic06

Bron
Mini Cooper. Toen ik voor het eerst interesse ging tonen in auto’s, was dit toch wel m’n nummer één. Ik weet niet waarom, maar ik vind dit zo’n hipster/designers auto. Ik vind hem wel heel tof en ik zou hier graag in willen rijden! Deze vind ik trouwens ook tof in het rood.

volkswagen-newbeetle-pink01

Bron
Volkwagen Beetle. Deze vind ik ook zó gaaf! Ik zie hem helaas nooit in het roze rond rijden, wel in het lichtgeel, dan is hij ook zo mooi! Ik vind ‘m echt cute (voor zover een auto cute kan zijn!) en ik wou dat dit de mijne was! Als er iemand geld over heeft?.. 😉

audi tt pimk mini (11)

Bron
Audi TT. Waarom lijken alle auto’s schattiger als ze roze zijn?

ford-ka-07

Bron
Ford Ka. Hoewel ik echt géén fan ben van het vorige Ford Ka model, vind ik deze eigenlijk best wel tof! Deze auto hebben mijn ouders een tijdje gehad, maar ze hebben een nieuwe gekocht, omdat ze een grotere wilden. Deze vind ik ook heel gaaf in het lichtblauw!

bugatti-veyron4502e94ae87dee8068eeb14f450d09b7

Bron
Bugatti Veyron. No way dat ik deze ooit zou kopen (al was ik miljardair!), maar ik vind ‘m wel best gaaf.

De grootste reden waarom ik nog geen auto aanschaf, is de aanschafprijs. Die dingen zijn (logisch) zo mega duur. Tweedehandsjes zijn soms nog wel te doen, maar “oude” auto’s hebben meer onderhoud nodig. En onderhoud kan ook best duur zijn! Je kan je auto natuurlijk laten onderhouden door de garage (€€€), maar je kunt het ook zelf doen als je een beetje handig bent (€). Maarja, dan heb je natuurlijk wel een beetje verstand nodig van auto’s en ik denk, zonder de bedoeling ons in een hokje te stoppen, dat mannen over het algemeen wat beter zijn met (het onderhouden van) voertuigen. Maargoed, mocht je nou héél toevallig auto-onderdelen nodig hebben, dan klik je op deze link.

Ik vraag me eigenlijk af of jullie een echte droomauto hebben! Vertel op: welke auto, in welke kleur, cabrio, automaat? Wat voor luxe moet jouw droomauto hebben? Ik ben benieuwd!

Dit artikel betreft een samenwerking met een bedrijf.