Pump speakers

Ik ben dol op gadgets en leuke hebbedingetjes. Spulletjes die je in een normale winkel eigenlijk niet tegenkomt, die dingen vind ik het leukste. Een retro popcornmaker, een mega gummi bear, een kussen waar muziek uit komt, een kussen met ingebouwde afstandsbediening, anti-monster spray.. Ja, zulke leuke hebbedingetjes vind ik helemaal geweldig. Zo ook mijn splinternieuwe speakers, in de vorm van een pump.

pump_speakers-7786kopieDeze mooie elegante rode pumps kun je helaas niet aantrekken, maar dat maakt deze pumps niet minder leuk. Ze kunnen iets wat geen ander pump kan: Jou de fijne tonen van je favoriete liedjes laten horen. Het enige wat je daarvoor moet doen is deze pumps aansluiten op bijvoorbeeld je laptop. Vervolgens zet je je favoriete nummers op en het geluid pumpt uit je speakers!

pump_speakers-7787kopieDe speakers sluit je aan op de audioingang van je apparaat. Ook moet je de pumps voeden via USB. Onderop de speakers zit een schakelaartje waarmee je ze aan en uit kan schakelen. Een volumeregelaar zit er niet op, maar de volume regel je gewoon op je apparaat (bijvoorbeeld je laptop).

pump_speakers-7789kopieZe staan heel leuk naast m’n laptop, maar ook wanneer ik ze niet gebruik zet ik ze het liefste in het zicht, want ze zijn zo mooi! De speakers voelen wel licht en daardoor een klein beetje goedkoop aan, maar zo zien ze er gelukkig niet uit.

Deze speakers en talloze andere unieke hebbedingetjes kun je vinden op Radbag.nl!