Mijn nieuwe Kipling laptoptas

We kennen ze waarschijnlijk allemaal: Die grote Kipling rugzakken. Ik weet niet of ze nog steeds gedragen worden, maar op mijn middelbare school vlogen ze in het rond (soms letterlijk). Ik had er zelf ook ééntje; een rode. Ik wilde heel graag zo’n tas, want ik vond het aapje dat eraan hing zo leuk, ál mijn boeken pasten erin en de tas leek onverwoestbaar. En dat was ‘ie ook. Na hem 4 jaar lang iedere schooldag intensief te hebben gebruikt, was hij, naast dat hij wel een beetje vies was, nog wel helemaal intact. Maar gebruiken deed ik hem na mijn middelbare school nooit meer.

kipling-1932kopieNa meer dan 10 jaar na aanschaf van mijn eerste Kipling tas, heb ik dan eindelijk een nieuwe Kipling tas! Niet zo’n grote rugzak meer, maar een laptoptas in een lichtbruine kleur. Wat me als eerste opviel aan deze tas, is dat de buitenkant gemaakt is van dezelfde stof als de tas die ik 10 jaar geleden had. Logisch ook, want deze stof is van super kwaliteit en gaat héél lang mee. Ik vind het design van de tas ook gewoon prachtig; Kipling heeft in de afgelopen jaren volgens mij heel veel geleerd, want die tassen die 10 jaar geleden zo populair waren.. die kunnen écht niet meer. ;-).

kipling-1933kopie

Je tas is wie je bent!

Deze Kipling laptoptas komt van Duifhuizen.nl en Duifhuizen zegt graag “Je tas is wie je bent!”. Daarom heeft Duifhuizen mij gevraagd om ook eens uit te leggen waarom deze tas is wie ik ben. Dus dat leg ik maar al te graag uit! Het verhaaltje hierboven over mijn eerste Kipling tas vertelde ik natuurlijk niet voor niets; Kipling heeft mij door mijn middelbare schooltijd heen gesleept, dus Kipling was toen een heel belangrijk onderdeel van mijn leven. Daarnaast kan ik niet zonder een goede laptoptas, aangezien mijn laptop en ik bijna onafscheidelijk zijn. Deze tas is vanbinnen heel ruim en is daarom voor mij per-fect, omdat ik veel reis en altijd veel spullen bij me heb. Zoals je leest; deze tas zegt best veel over mij!

Heb jij een favoriete tas?

Deze Kipling laptoptas heb ik in ruil voor deze blogpost mogen ontvangen van Duifhuizen.nl.