Uniek in je woonkamer: Een foto op hout!

Een foto op canvas kennen we inmiddels allemaal wel, misschien heb je er thuis ook ergens een aan je muur hangen. Ik vind canvasfoto’s ontzettend mooi en het geeft toch wel net dat beetje extra aan je woonkamer. Wist je dat je tegenwoordig je foto’s ook op hout kunt laten printen?

Ik had het zelf nog nooit eerder gezien, maar toen ik erover hoorde werd ik wel enorm benieuwd ernaar. Ik bedoel, zou dat nou echt mooi zijn, een foto geprint op hout? Ik besloot het eens te proberen. Via Photogifts.nl kun je foto’s printen op verschillende soorten hout. Ik besloot te gaan voor Ayoushout. Ayoushout heeft geen noesten of nerven, dat leek me het mooiste. Het hout is afgewerkt met White Wash, dit zou ervoor zorgen dat de kleuren dieper en krachtiger worden. Dat klinkt veelbelovend! Ik zond de volgende foto in om op het Ayoushout te laten printen:

sofietje-mientje-1133kopie2Twee hondjes van mijn moeder, Mientje en Sofietje. Ik heb deze foto gekozen, omdat het eindresultaat een cadeau voor mijn moeder moest worden. En ik vind de foto (door mij gemaakt) ook gewoon heel erg mooi. Binnen een paar dagen had ik het stuk Ayoushout met de geprinte foto al binnen!

photogifts-1998-2Hierbij het resultaat! In het echt is ‘ie nóg mooier, maar deze foto is ’s avonds bij geel lamplicht gemaakt en het licht reflecteert een beetje op het hout, dus de kleuren lijken aan de rechterkant een beetje valer dan het in het echt is. Maar ondanks het reflecterende licht zie je wel goed dat de kleuren – zoals beloofd – enorm diep en krachtig zijn! De houtstructuur zie je nog vrij goed en dat geeft een erg mooi effect. Ik ben onder de indruk! Mijn moeder is er overigens ook heel erg blij mee.

Wil je ook een foto op hout? Ga dan naar Photogifts.nl.

Deze foto op hout heb ik ter review mogen ontvangen van Photogifts.nl.