Mijn Topvintage jurkje

Het is een feit dat ik geen modemeisje ben. Ja, ik weet op zich wel hoe ik outfits leuk kan combineren, maar verder weet ik níéts van mode af. Artikelen over mode zul je bijna nooit tegenkomen op m’n blog. Maar toch, voor deze ene keer wil ik mijn nieuwe jurkje showen, afkomstig van Topvintage. Omdat ik er zo blij mee ben.

Ik ontdekte de webshop Topvintage een paar maanden geleden en de schattige uitstraling van de webshop en het aanbod van vintagejurkjes trok me enorm aan. Ik ben zelf erg klein, dus veel vintage jurkjes die normaal nét over je knieën horen te vallen, zijn bij mij helaas te lang. Maar alsnog vind ik het geweldig om op Topvintage.nl rond te kijken. Het aanbod is namelijk zo groot, dat er genoeg andere jurkjes op staan die niet ver over mijn knieën vallen. En daarvan heb ik er eentje mogen ontvangen.

topvintage-7489kopie-2 Aah, is ‘ie niet pretty? Ik ben blij dat ik weer een een jurkje heb gevonden wat me goed staat! Is soms nogal moeilijk met mijn lengte en figuur. Aan de achterkant is hij doorschijnend op de rug. Sexy afwerking, maar ik draag er het liefste iets van een vest of jasje overheen.

topvintage-7585Topvintage over het jurkje:

De 60s Tribal Lace Dress in Black van Yumi is een pittig kort jurkje in elegant zwart kant.

Dit super leuke mouwloze jurkje heeft een mooie aansluitende top met stoere lederen schouder patches en loopt vanaf de taille uit in een zwierig A-lijntje die een stuk – ca. 10 cm – boven de knie komt bij een lengte van 1,70 m. Uitgevoerd in licht stretchy zwart kant en gevoerd met een zwart stofje zodat hij niet doorschijnt. De rug is niet gevoerd voor een sexy effect en is afgewerkt met een opvallende goudkleurige ritssluiting met ronde tag. Combineer hem met een leren jasje en killer heels voor een pittige look!

topvintage-7586Zelf heb ik geen leren jasje of killer heels, dus ik heb hem gecombineerd met een lekker warm fluffy vest die deze foto’s maken in de vrieskou mogelijk maakte zonder ik het koud had. Het fluffy vest komt van de Miss Etam, uit de huidige sale.

Ik ben erg blij met het jurkje en ik zal hem nog veel vaker gaan dragen. Online kleren bestellen is soms nogal lastig, maar dit jurkje klopt de maat precies met de maat die ik normaal altijd koop. Sommige maten staan wel aangegeven in het Engels, maar dat is een kwestie van eventjes omrekenen.

Mini disclaimer: Het jurkje in deze review heb ik gekregen van een bedrijf/merk.