Opening PANDORA Nijmegen

Het sieradenmerk Pandora kennen we natuurlijk allemaal wel van de armbandjes en de charms die je daarvoor kunt kopen. Maar wisten jullie dat Pandora veel meer is dan dat? Ze verkopen namelijk ook genoeg andere sieraden, zoals prachtige ringen en kettingen. En die kun je nu ook bewonderen en kopen in Nijmegen, waar afgelopen zaterdag de nieuwste winkel is geopend. En ik was bij de opening!

pandora-2121

pandora-2101

Samen met vriendinnetje Denise (ja, dat mooie meisje van DeniseJoanne.com!) ging ik naar de opening van deze nieuwe Pandora winkel. De winkel is werkelijk prachtig, echt een juweeltje in de Nijmeegse winkelstraten. Niet alleen aan de buitenkant, maar de binnenkant is zo mooi ingericht. De winkel straalt rust uit, dat komt doordat er in het interieur veel wit is gebruikt en hier en daar is opgefleurt met lichtroze accenten. Precies mijn smaak, alsof Pandora dit wist!

pandora-2068

We werden verwelkomd door de meest aardige verkopers en overheerlijke Pandora-cakejes. We hebben een rondleiding door de winkel gekregen en tussendoor erg veel foto’s gemaakt. Ik had mijn camera niet meegenomen, omdat ik nog een hele drukke dag voor de boeg had en niet de hele dag met dat ding wilde rondlopen. Dus Denise had twee camera’s meegenomen, zodat ik van eentje gebruik kon maken – super lief! Dank je wel Denise, als je dit leest. :)

pandora-2092

pandora-2119

pandora-2077

pandora-2099Wat ik zelf nog niet wist, is dat Pandora naast haar charms, ook andere sieraden verkoopt. De meest mooie ringen en zelfs kettingen kun je hier vinden. Rondlopen in een Pandora winkel is echt een beetje de sieradenhemel. Wat een mooie dingetjes! Ik ben ook helemaal verliefd op de manier hoe de verschillende sieraden gepresenteerd staan. In de muren zitten kleine etalages waar een paar sieraden staan te schitteren. In het midden van de winkel staan een aantal counters met ringen en natuurlijk de welbekende charms.

pandora-2082pandora-2071pandora-2093De Essence collectie is de nieuwste collectie van Pandora. De charms uit deze collectie zijn wat subtieler en hebben allemaal een betekenis. Dat maakt het geheel erg persoonlijk, je koopt enkel de bedels die op jouw persoonlijkheid van toepassing zijn. Jij bent jouw armband. Wat Pandora hier zelf over zegt: “Geef uitdrukking aan jouw essence met betekenisvolle bedels die zo zijn ontworpen dat ze daar op de slanke ESSENCE COLLECTION-armbanden blijven zitten waar jij ze wilt hebben.”

pandora-2104Bubbels waren ook aanwezig! Denise en ik waren er echter in de ochtend, niet de geweldigste tijd om een glaasje te nemen. Maar de flessen zijn hoogstwaarschijnlijk ’s middags aangebroken om de opening nog feestelijker te maken.

Wisten jullie trouwens dat Pandora in de top 3 van de grootste sieradenmerken staat? Ze delen deze top 3 met de luxe merken Cartier die op nummer één staat en Tiffany nd co die op nummer 3 staat. Gaaf he?

pandora-2146

Foto door: Denise

Na alle sieraden bewonderd te hebben, van de cakejes te hebben gesnoept, een rondleiding en informatie te hebben gekregen, was het tijd om te gaan! We kregen nog een hele leuke goodiebag van Pandora waar onder andere dit mooie bedeltje in zat. Zelf ben ik helemaal verliefd geworden op de nieuwe collectie, omdat het concept me zo aanspreekt. Dus nu kan ik zelf aan mijn eigen Pandora armband gaan werken. Binnenkort maar eens op zoek naar de eerste charm! Ik ben zelfs geneigd om hiervoor naar helemaal Nijmegen te gaan, want de winkel is zó mooi en de medewerkers zijn zo leuk en enthousiast – en helemaal één met het merk. Vind ik leuk!

Lees ook Denise’s artikel over de opening: Pandora Store Opening.

Ben jij al fan van de Pandora armbanden?