Pudding Pop

Iedere zondag komt er een artikel online waarin ik vertel over een leuke app of een game die ik onlangs ben tegengekomen. Vandaag ga ik het hebben over: Pudding Pop.

Pudding Pop, voor alleen de naam al zou je het bijna gaan spelen. Hoe ik bij het spel ben uitgekomen weet ik niet meer, maar toen ik het zag wilde ik het meteen uit gaan proberen.

puddingpopAls je het spel opent word je meteen verwelkomd door dit super vrolijke laadscherm. Wanneer het spel geladen is zal er ook een iets te vrolijk liedje afspelen waar je je aan gaat ergeren naarmate je het spel vaker speelt. Net zoals bij veel andere spellen heb je een map met een pad die door verschillende levels heen loopt. Je start natuurlijk bij level 1, daarna ga je door naar level 2, level 3, enzovoorts.

Schermafbeelding 2014-02-24 om 14.34.03Maar dan het spel zelf. De spelregels zijn simpel. Bij Pudding Pop moet je de puddinkjes aan elkaar verbinden, zo kun je ze wegspelen. Dat doe je door 3 of meer puddinkjes te verbinden. Hoe meer puddinkjes je verbindt, hoe meer punten je krijgt. Je hebt verschillende soorten levels waarbij je iets anders moet doen om het level uit te spelen.

Wat ik ervan vindt? Het is een érg leuk spel, maar…. niet origineel. Kennen jullie Jelly Splash? Dat is namelijk precies hetzelfde en is op alle punten een stukje beter. En aangezien ik niet twee bijna dezelfde spellen ga spelen, blijf ik bij Jelly Splash. Pudding Pop is zeker leuk, maar het is het gewoon nét niet. Kende jij dit spel al?