Sieraden van Lucardi

Sinds de geboorte van mijn zoontje bijna 3,5 jaar geleden draag ik eigenlijk geen sieraden meer. Saai, maar vooral praktisch. En dat laatste is in zo’n drukke tijd toch echt het belangrijkste. Inmiddels is de jongste nu bijna 2 en was ik al een tijdje rond aan het kijken voor een mooie sieraden set. Helaas vond ik alles of niet mooi, of te duur. Totdat ik deze prachtige Colours by Kate stalen set met wit kristal zag bij Lucardi Juwelier. Ik was opslag verliefd!

De oorbellen hebben precies het goede formaat. Groot genoeg om op te vallen, maar te klein voor m’n kindjes om er zomaar achter te blijven hangen. M’n dochtertje vindt ze daarentegen wel ontzettend interessant, want wat fonkelen ze mooi!

De ketting is hetgeen in deze set waar mijn oog het eerste op viel. De “bolletjesketting”, die ik normaal heel stoer vindt, krijgt juist een zachte uitstraling door de knoophanger die eraan hangt. Ook in een deel van de hanger zijn weer prachtige wit kristallen steentjes verwerkt.

Het horloge in de set was een kleine gok. Ik kan me niet eens herinneren wanneer ik voor het laatst een horloge droeg, dus had geen idee of ik het horloge misschien te groot zou vinden, of dat ik het misschien zelfs wel heel vervelend zou vinden om te dragen, maar ook dit is een echte blijver! De kast van het horloge is gemaakt van staal en verder heeft een mooi, stevig wit leren bandje. Ook fijn, het bandje heeft heel veel gaatjes, dus past vrijwel altijd!

Naast de set besloot ik ook voor de afwisseling ook nog te kiezen voor “gewone” stekers. Eigenlijk wilde ik de stekers dragen in mijn tweede gaatje, maar ze vielen helaas wat groter uit dan ik verwachte, waardoor ze uit verhouding zijn ten opzichte van de ringen uit de set. Dan prik ik gewoon mijn 2e gaatje niet terug door. (die zit namelijk al heel wat jaren dicht)
Gelukkig staan de stekers ook prachtig bij de rest van de set en ik zal deze waarschijnlijk dragen op de wat “gewonere” dagen. De ringen uit de set kan ik dan dragen bij bijzondere gelegenheden. Ik ben dus zeer tevreden met mijn nieuwe aanwinst.

Wat vind jij van de sieraden lijn van Colours by Kate? Niet jouw ding? Niet getreurd. Lucardi heeft veel nieuwe producten in haar assortiment, waaronder stijlvolle Guess sieraden. Je kunt natuurlijk ook een bezoekje brengen aan de Lucardi bij jou in de buurt!