Sieraden van Webstash

Ik ben dol op sieraden, jullie ook? Mooi! Want daar gaat mijn artikel van vandaag over. Sieraden.

Sieraden maken een outfit echt af. Ze voegen iets toe. Ze zijn geweldig. Ik heb zelf een voorliefde voor oorbellen, maar tegenwoordig kan ik mooie kettingen ook erg waarderen. Ringen draag ik áltijd, maar eigenlijk alleen maar 3 ringen die een speciale betekenis hebben, waaronder mijn trouwring. “Nep” ringen draag ik eigenlijk nauwelijks, maar dat betekent niet dat ik ze niet ontzettend gaaf kan vinden.

webstash_sieraden-0707

webstash_sieraden-0706Bijvoorbeeld zulke ringen. Best subtiel, maar toch gaaf. Ik zou ze zelf zo dragen, alleen het is echt jammer dat zulke ringen niet matchen bij mijn “echte” ringen (die ik altijd om heb), want ze zijn zó leuk. Voelen jullie een winactie aankomen?

silvy_mrt_2014-8395

webstash_sieraden-0701Ik heb zelf een periode gehad dat ik geen kettingen droeg. Als ik daaraan terug denk, denk ik bij mezelf: Wáárom? Een ketting vind ik, naast oorbellen, het leukste sieraad en een ketting is de finishing touch bij een outfit. De kers op de taart. De bovenstaande ketting vind ik geweldig. Hij past bij veel outfits en valt lekker op. Maar niet te erg.

Bovenstaande sieraden komen allemaal van Webstash.nl, een erg leuke webshop met heel veel variatie aan sieraden. Als sieradenfreak moet je deze webshop wel kennen, vind ik. Als je bij Webstash.nl bestelt, krijg je altijd een extraatje bij je bestelling. De verzendkosten zijn overigens laag en Webstash heeft vaak genoeg hele leuke acties.

De sieraden die je in dit artikel voorbij hebt zien komen geef ik aanstaande zaterdag weg in een winactie! Dus… hou m’n blog in de gaten!

Het product in deze blogpost heb ik gekregen van een bedrijf of merk.