Sound Asleep Pillow

Ken je dat? Dat je kennis maakt met een nieuw product (waarvan je wellicht eerst niet wist dat het bestond), je het product gaat gebruiken en je je afvraagt hoe je ooit hebt kunnen leven zonder dit product? Misschien een tikkeltje overdreven, maar ik zal je vertellen waar ik het over heb als je verder leest!

Ik was eigenlijk al een tijdje op zoek naar een nieuw kussen, omdat ik mijn oude kussen beu ben. Ja, dat klinkt misschien best stom, maar ik lig nu al jaren op een redelijk hard kussen (daar heb ik bewust voor gekozen een paar jaar terug) en ik ben nu wel weer toe aan een zacht kussen. Toen ik dus op Coolgift.com belandde en een zacht kussen met daarin een speaker tussen alle andere leuke gadgets zag staan, twijfelde ik geen moment. Die wil ik.

kussen-0827kopieToen ik dit kussen ontving, heb ik hem meteen uit de doos gehaald, in mijn eigen kussensloop gewikkeld en op mijn bed gelegd. Ik heb hem niet meteen uitgetest, maar ik heb heel netjes tot het moment dat ik naar bed ging om te gaan slapen.

’s Avonds was het zo ver: De ultieme test. Aan het kussen zit een best wel lang kabeltje die je in de audio ingang van je smartphone kunt steken. Voor mij had het kabeltje iets korter mogen zijn, want ik leg mijn mobiel ’s nachts vaak naast of net onder mijn kussen. Maar voor mensen die hun smartphone op het nachtkastje willen leggen, is het lange kabeltje wel weer handig. De lengte van het kabeltje is overigens niet te zien op de foto hierboven, want ik had het grootste deel onder het kussen verstopt.

Eenmaal aangesloten heb ik mijn favoriete muziek opgezet en ben ik op het kussen gaan liggen. Het kussen is lekker zacht en comfortabel, maar als je precies in het midden van het kussen gaat liggen, voel je het speakertje wel zitten. Zelf heb ik er totaal geen last van, want ik lig nooit precies in het midden. En al zou ik dat wel doen, dan was het alsnog niet erg vervelend.

De volume regelen doe je op je smartphone. Als je hem niet te hard zet, kan de rest van de omgeving werkelijk niets horen wat jij aan het luisteren bent. Dus als je samen slaapt met iemand, kun je gewoon nog filmpjes kijken en muziek luisteren zonder dat jouw slapende vriend(in) daar last van zal hebben.

Maar ook als je gewoon alleen bent is dit kussen echt een hele goede uitkomst als je graag met (ontspannende) muziek in slaap valt. Ik ben dol op mijn nieuwe kussen en ik kan inmiddels niet meer zonder. Ik vind het echt een fijne uitvinding. Je kunt de Sound Asleep Pillow kopen op Coolgift.com.