Update Ebay gelnagellak

Een hele tijd terug schreef ik over hele goedkope gelnagellak die ik vond op Ebay. Ik zou nog een update schrijven over hoelang de nagellak was blijven zitten. Dit heb ik niet meer gedaan. In deze blogpost leg ik uit waarom.

ebay-gelnagellak-0955kopieOver deze gelnagellak schreef ik bijna twee maanden geleden. Ik zou jullie dus nog op de hoogte houden wat betreft de houdbaarheid op de nagels, maar dat heb ik niet meer gedaan. Waarom niet? Het bleef ‘maar’ 7 dagen goed zitten, terwijl er beloofd werd dat hij 14 dagen zou blijven zitten.

Begrijp me niet verkeerd hoor, 7 dagen is súper lang voor gelnagellak die maar €1,57 kost. Maar.. ik had base- en topcoat van Essence gebruikt, en niet van hetzelfde ‘ebay merk’. Ik vond dus dat – als ik een volledige review over de gelnagellak zou schrijven – ik ook de base- en topcoat van hetzelfde merk moest gebruiken.

Ik moest de base- en topcoat dus bijbestellen en vervolgens uittesten. Vandaar dat het wat langer duurde voordat deze update verscheen.

gelnagellak-ebay-1563Lees hier mijn eerste indruk over de Ebay gelnagellakjes. Ik heb van de gelegenheid gebruik gemaakt en een ander kleurtje geprobeerd. Donkergroen. Ik heb weinig groentinten in mijn stash, maar ik besef me dat ik groen eigenlijk wel héél mooi vind. Dekt prima in twee laagjes, net zoals het andere kleurtje die je hierboven ziet!

De basecoat van Ebay is een stuk dunner dan die van Essence. Lakt dus veel fijner! Ook de topcoat is veel dunner en ik heb het idee dat hij meer glans afgeeft dan de topcoat van Essence. Grappig, want deze base- en topcoat zijn veel goedkoper dan de goedkope gelnagellakjes van Essence.

En? Blijft het 14 dagen zitten? Mwa, nee. Helaas niet. Tien dagen is nu mijn record, maar dat kan ook komen doordat mijn nagels súper dun en flexibel zijn waardoor de gelnagellak loslaat. Ik denk als je sterke nagels hebt, dat hij gemakkelijk de 14 dagen haalt. Zeker weten doe ik het niet!

Maargoed, gelnagellak voor minder dan twee euro die 10 dagen blijft zitten klinkt als een droom. Maar is in dit geval de werkelijkheid. Ik ben super fan van deze lakjes!Je kunt de goedkope gelnagellak hier vinden (ebay).