Wat doe je na de feestdagen met je kerstoutfit?

Het is alweer eind november, en dat betekent dat de feestdagen er bijna aankomen! Ik heb er eigenlijk echt al wel zin in. Hoewel december natuurlijk een heerlijke maand is met Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw, ben ik al wel een beetje bang voor de gapende leegte in mijn portemonnee in januari! Het is superleuk om te shoppen voor een leuk jurkje voor kerst, maar vaak blijft je kerstoutfit vervolgens wel in de kast hangen tot volgend jaar. Toen ik daar vandaag een beetje over nadacht, bedacht ik me dat het misschien wel leuk was om een post te schrijven over hoe je je jurkje op meerdere manieren kunt dragen, en het dus echt een aanwinst voor je kledingkast wordt! Iedereen kent natuurlijk de Little Black Dress, maar ook met andere kleuren en stijlen kun je alle kanten op.

Verschillende looks

Hoewel er natuurlijk nog veel meer manieren zijn om een jurkje te dragen, heb ik er voor mijn artikel drie uitgezocht die je met jouw favo jurkje kunt creeëren. Zelf zag ik er bij Mona Mode een aantal die makkelijk voor alledrie de looks perfect zouden zijn.

afb1

Look 1: Party
Deze look spreekt uiteraard voor zich: echt feestelijk! Het hoeft echt geen Kerst of Oud & Nieuw te zijn om een keer “all the way” te gaan. Zelfs met een vrij eenvoudig jurkje kun je makkelijk een echte partylook creeëren door middel van mooie high heels en een beetje bling.

afb2

Look 2: Professional
Hoewel het natuurlijk een beetje ligt aan het soort werk dat je doet, is een jurkje met een mooie blazer en ballerina’s of lage hakjes prima geschikt voor een normale werkdag. Vooral als je veel moet staan of lopen zijn wat meer comfortabele schoenen natuurlijk een must.

Look 3: Stoer
Voor een iets stoerdere look kun je je jurkje combineren met een paar stoere bikerlaarzen en een leren jasje. Zo heb je een mooie combinatie van stoer en chic, waar je alle kanten mee op kunt. Wat sieraden betreft heb je bij de stoere look natuurlijk ook alle vrijheid, van een wat opvallendere ketting tot een fijn en simpel armbandje.

Dit artikel betreft een samenwerking met een bedrijf.