WIN: 2x €30,- te besteden op Spreadshirt.nl!

Ik vond dat het wel weer eens tijd werd om iets leuks te verloten. Ik heb daarom – in samenwerking met Spreadshirt.nl – een super leuke winactie voor jullie. Ik ga namelijk twee mensen blij maken met een voucher ter waarde van €30,- (én gratis verzending) te besteden op Spreadshirt.nl!

Op Spreadshirt.nl kun je verschillende kleding laten bedrukken met een ontwerp naar keuze. Zo kun je een leuke top laten bedrukken of een heerlijk comfy vest. Naast kleding kun je ook tassen, accessoires en smartphonehoesjes laten bedrukken; genoeg keuze dus!

spreadshirtZelf heb ik bij Spreadshirt het logo van mijn blog op een tanktop laten bedrukken en ik ben er ontzettend blij mee. Ik vind vooral het model van de tanktop heel mooi, want het is niet een standaard model. En natuurlijk de kleur, neonroze, is ontzettend gaaf. Natuurlijk kun je alle kledingstukken in verschillende kleuren krijgen, zodat jouw ontwerp het beste naar voren komt.

Mocht je niet zo creatief zijn, dan heeft Spreadshirt een webshop waar je reeds ontworpen t-shirts kunt bekijken en bestellen. Zo vind ik bijvoorbeeld de t-shirts in de categorie “geek” echt helemaal geweldig.

Wil jij kans maken om voor niets op Spreadshirt.nl zelf kleding (of een ander product) te laten bedrukken? Doe dan mee met de winactie en wie weet win jij een voucher t.w.v. 30 euro!

Wat moet je doen om kans te maken op een Spreadshirt-voucher van €30,-?

– Like Spreadshirt op Facebook
– Like mijn blog PinkGraphics op Facebook
– Laat hieronder een reactie achter en vul je e-mailadres in, in het daarvoor bestemde vakje.

De de winnaars ontvangen over 2 weken een mailtje. Succes!