Mijn amiibo collectie + WINACTIE: WIN 2 AMIIBO

Als Nintendo-fanaat spaar ik natuurlijk ook de welbekende amiibo. Toen de allereerste amiibo net werden uitgebracht, had ik voorgenomen álle amiibo te gaan sparen. Inmiddels is het aanbod aan amiibo zó groot dat mijn portemonnee het niet leuk zou vinden als ik alles zou kopen. Toch heb ik wel een enigszins leuke verzameling opgebouwd die ik graag laat zien!

Al zo lang dat Pokémon bestaat, ben ik er helemaal gek op. Vroeger had ik in elk hoekje van mijn slaapkamer wel iets van Pokémon staan. Tegenwoordig is mijn liefde voor Pokémon wellicht wat minder zichtbaar, maar niet minder sterk! Trots ben ik daarom ook op mijn Pokémon amiibo. Helaas ontbreekt hier nog de Shadow Mewtwo amiibo kaart, maar voor de rest heb ik alle huidige Pokémon amiibo in mijn bezit.

Bij het spel Animal Crossing: amiibo Festival kreeg ik twee Animal Crossing amiibo: Lottie en Tom Nook. Voor mijn verjaardag kreeg ik Isabelle erbij. Ik vind de Animal Crossing amiibo-lijn echt ontzettend leuk en schattig, ik wil ze allemaal hebben, haha!

Splatoon vind ik een onwijs leuk spel, dus een paar Splatoon amiibo kunnen niet in mijn collectie ontbreken.

The Legend of Zelda vind ik ook ontzettend gaaf, ik zou heel graag Wolf-Link en Ganondorf nog aan mijn collectie toevoegen!

En al mijn overige amiibo! Kirby was mijn allereerste amiibo samen met Pikachu. Mijn favoriete amiibo is denk ik Woolly Yoshi, omdat hij zo wollig en roze is!

Naast dat het onwijs leuk is om alle amiibo neer te zetten op een plankje in je kamer, vind ik het leukste aan de amiibo dat je ze kan gebruiken voor verschillende games. In Super Smash Bros. kun je (compatibele) amiibo trainen, in Mario Party 10 en Animal Crossing amiibo Festival kun je de amiibo als pion gebruiken en in heel veel spellen kun je bijna alle amiibo gebruiken om bepaalde dingen mee vrij te spelen. Super leuk!

amiibo-0646

Maak kans op twee amiibo!

Ik kan dit artikel natuurlijk niet afsluiten zonder een paar amiibo weg te geven! Ik verloot daarom twee Animal Crossing amiibo, Lottie en Reese, te gebruiken in Animal Crossing: amiibo Festival en Animal Crossing: Happy Home Designer. Wat moet je doen om kans te maken? Reageer onder dit artikel en vertel mij wat jij graag spaart. Hoeft niet per se Nintendo-gerelateerd te zijn!

Over twee weken zal ik een winnaar kiezen. Succes!