Ga jij naar Heroes Dutch Comic Con 2019?

Alweer een topevenement

Het spellenspektakel staat nog maar voor de deur of we worden al lekker gemaakt met het volgende geweldige evenement. Ik ga er al jaren heen, het vindt twee keer per jaar plaats en het liefste ga je er in stijl naartoe.

Ik heb het natuurlijk over Heroes Dutch Comic Con!

Nu ga ik er stiekem wel vanuit dat jullie allemaal al wel weten wat Heroes Dutch Comic Con inhoudt en wat er allemaal te beleven valt, maar voor die ene persoon die misschien nu wakker schiet uit zijn stoel zal ik het even uitleggen. Heroes Dutch Comic Con is een evenement wat plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht. Hier waan je je op 23 en 24 november dit jaar in een andere wereld. Mensen dragen de meest prachtige creaties gebaseerd op eigen karakters of bekende karakters uit film, muziek, comics etc. Verder kun je uren snuffelen tussen de vele winkeltjes met onder andere retro games, Funko Pops, Japanse lekkernijen, merchandise en zo veel meer!

House of Wax

Daarnaast zijn er tal van activiteiten die klaarstaan om je een fantastische dag te laten beleven. Zo organiseert House Of Wax regelmatig een gave experience. Ze laten nog niet helemaal doorschemeren wat ze voor deze editie hebben bedacht, maar ik kan uit eigen ervaring vertellen dat ik hun “spookhuizen” geweldig vind. Zo ben ik er wel eens een drieborstige zeemeermin tegengekomen toen ze een freakcircus hadden opgezet. Als ik me niet vergis stond er ook eens een zombie experience en een Game of Thrones spookhuis.

Naast deze ervaring bied HDCC een fanvillage. Hier staan allerlei stands van verschillende cosplay en fangroepen. Zo staat er bijvoorbeeld altijd een superleuke interactieve stand voor echte Harry Potter fans. Er worden verschillende workshops gegeven en je kunt er zelfs een tattoo laten zetten!

Als ik je nu nog niet heb overgehaald om naar dit evenement te gaan, komen er ook elk jaar “special guests”. Dit zijn zeker geen kleine namen! Zo Zijn dit keer bijvoorbeeld Carl Grimes van The Walking Dead (Chandler Riggs), Luna Lovegood van Harry Potter (Evanna Lynch) en mijn persoonlijke favoriet Captain Hook van Once Upon A Time (Colin O’Donoghue) van de partij!

I AM THRILLED! Tickets zijn nog te koop voor zondag. Wie van jullie ga ik daar zien?