WIN: Een roze powerbank van Smartline

Ik ben nu al meer dan een jaar eigenaresse van een Samsung Galaxy S5. Toen ik deze telefoon net kreeg, was ik super tevreden over de batterijduur. Ik kon er gewoon langer dan een dag vrij intensief mee omgaan, en dan was ‘ie nog niet leeg! Ge-wel-dig. Nu mijn smartphone zo’n 15 maanden ouder is, piep ik wel anders. Als ik geluk heb haalt hij nét de 24 uur, maar wanneer ik een dagje weg ga en mijzelf – met mijn mobiel – moet vermaken in de trein dan haalt hij de 12 uur niet eens. Aii, da’s niet zo handig als je een dagje weg bent. De oplossing: Een powerbank.

Ik kan serieus niet meer zonder een powerbank. Ook al heb ik nog genoeg batterij over en heb ik hem niet altijd nodig, het is toch fijn om een beetje zekerheid bij je te hebben. Powerbanks zijn er tegenwoordig is verschillende vormen en formaten; ik vind het fijn als ze klein en compact zijn, maar tegelijkertijd vind ik het ook belangrijk dat hij m’n smartphone minimaal 100% kan opladen. Dat doen ze helaas niet allemaal, maar ik heb nu eindelijk de perfecte powerbank gevonden.

smartline_powerbank-9405kopie2Aanschouw hier mijn perfecte powerbank. En nee – hij is niet enkel perfect omdat hij roze is (wat natuurlijk altijd een groot pluspunt is), maar ook omdat hij heel compact en dun is en iedere smartphone wel tot 160% kan opladen! En doordat hij zo dun en compact is, past hij gemakkelijk in je broekzak of een zijvakje van je tas. Ideaal!

smartline_powerbank-9407Ik heb hem nu zelf al een paar keer gebruikt en ik ben er ontzettend blij mee. Omdat hij tot 160% kan opladen, hoef ik hem niet per se steeds aan de lader te leggen na iedere keer dat ik hem heb gebruikt, aangezien er nog genoeg stroom in zit na één laadbeurt. Super handig dus!

Wil jij kans maken op deze roze powerbank van Smartline? Doe dan mee met de winactie! Like zowel Partly als PinkGraphics op Facebook en laat onder dit artikel een reactie achter; vergeet niet je e-mailadres in te vullen! De winnaar ontvangt over twee weken een mailtje. Succes!

Mocht je uiteindelijk niet zoveel geluk hebben en niet winnen, deze powerbank en meer smartphone accessoires kun je kopen op Partly.nl!